Juodasis Mėnulis LILIT ydų karmos pradirbimo lygiai.

 


Juodasis Mėnulis gali pasireikšti trimis lygmenimis.

Pirmasis lygmuo. Žmogus iš tamsių poelgių patiria malonumą ir pasitenkinimą, iš Lilit jis gauna palaikymą. Aistra, kuri gali prieštarauti gyvenimo programai, stipresnė už valią ir protą. Žmogus tarnauja blogiui, o Juodojo Mėnulio grįžimo momentais jis gauna atpildą. Ką nors bloga padaręs, žmogus tuo didžiuojasi. Visos žmogaus silpnybės, atėjusios iš praeito gyvenimo, pasireiškia ir dabar (ydos, pagundos), klaidos kartojamos.

Antrasis lygmuo. Žmogus blogio keliu pats neina, jis tartum įtraukiamas į pragaištingas situacijas. Žmogus turi silpnų pusių, su kuriomis rezonuoja. Jisai pritraukia nelaimę. ,,Atsitiktinumai" susiklosto į fatališkas situacijas. 

Trečiasis lygmuo savo neigiamus poelgius ,,suseka" ir jų neprileidžia prie savęs ir kitų. Blogis nuo jo tarsi atšoka. 

Analizuojant, kokie įvykiai vyksta sukakus amžiui, kai metai dalijasi iš 9, galima suprasti daugiau. Pavyzdžiui, žmogus tampa turtingas 36 metų, jam, kaip sakoma, „šypsosi fortūna”. O tai visai ne fortūna, o tai, kas pelnyta už blogį: reikia žiūrėti, kas bus ciklo vidury - po 4,5 metų. Sulaukus 40 su puse metų žmogus gali prarasti viską, ką turėjo. Arba, pavyzdžiui, žmogus susituokia 27-aisiais Lilit metais, o 31-aisiais su puse įvyksta skyrybos. Vadinasi, jisai ,,atidirbo" savo Juodojo Mėnulio karmą šioje santuokoje per partnerį. Ir gavo kažkokią pamoką. Dar vienas pavyzdys. 45 metų žmogus miršta, vadinasi: jisai tapo tamsiųjų jėgų auka · negalėjo išlaikyti likimo skirtų išbandymų ir dėl neteisingo pasirinkimo tapo pažeidžiamas; arba jis buvo tamsiųjų jėgų skleidėjas (prievartautojas, žmogžudys ir t. t.). Jeigu taip, tai jisai iš gyvenimo išėjo „atidirbęs" už savo karmą per Lilit. Mirtis šiuo atveju ne atsitiktinumas - jisai nusipelnė ją.

Galite pasižiūrėti ir patys nustatyti, kuriame dvasinio vystymosi lygmenyje jūs esate.

Jeigu Juodojo Mėnulio grįžimo momentą vyksta blogio atmetimas - vadinasi, jūs esate trečiajame lygmenyje.

Jeigu Juodojo Mėnulio grįžimo momentą jus persekioja nesėkmės, vadinasi, jūs esate antrajame lygmenyje - stojote į kovą su blogiu. Ir ši kova bus labai ilga.

Jeigu Juodojo Mėnulio grįžimo momentą jums sekasi, vadinasi, esate pirmajame lygmenyje: esate aktyvus blogio nešėjas, tarnaujate tamsiosioms jėgoms.

Mirtis Juodojo Mėnulio grįžimo momentą - užmokestis.

Sulaukus 63 metų, vyksta paskutinis pasirinkimas tarp gėrio ir blogio - tais metais sutampa Juodojo ir Baltojo Mėnulio ciklai.

Iš knygos "Mėnulio paslaptys", autorius Sergejus Azanovas

Paskaita

Komentarai

Populiarūs įrašai